Ronaldo's prestatie komt naar voren met 89-punten doelpunt om te winnen

De vierde ronde van de kwalificatie voor Euro 2024 ging verder met een 1-0 overwinning van Portugal op IJsland, waardoor het vier overwinningen op rij boekte om het seizoen te beginnen en de eerste plaats in de groep veilig stelde met 12 punten. Het meest interessante aspect van de wedstrijd was Ronaldo's optreden op het veld.

Voor het einde van de eerste helft nam Portugal een vrije trap en Ronaldo, die het nummer 7 Portugal voetbalshirt 2023 van droeg, werd schuldig bevonden aan handsbal in het strafschopgebied. De Portugese superster was woedend en zwaaide ontevreden met zijn hand toen hij het veld verliet. Naarmate de wedstrijd vorderde, bleef de Portugese aanval worstelen en in de 74e minuut ging Ronaldo opnieuw neer en zette zijn spikes op de borst van de tegenstander.

In de 84e minuut viel Ronaldo plotseling op de grond toen hij doorbrak met de bal en de scheidsrechter sprak van een foute tackle, wat hem ook een gele kaart opleverde. Toen Ronaldo zag dat de wedstrijd op zijn einde liep, stopte hij eindelijk met zijn acties en in de laatste minuut zwiepte Ronaldo voor het doel en de scheidsrechter gaf aan dat het doelpunt geldig was, waardoor Portugal de 1-0 eindstand behaalde. voetbalshirts sale Dit was het enige doelpunt in de wedstrijd en het meest cruciale moment in Ronaldo's leven.

Met dit doelpunt vestigde Ronaldo 2 belangrijke historische records, het eerste was het 123e doelpunt voor het nationale team en het tweede was het 838e doelpunt in zijn carrière, beide wereldrecords.