Manchester City gaat een cruciale week tegemoet, kunnen ze nog een titel winnen?

Manchester City gaat een cruciale week tegemoet, kunnen ze nog een titel winnen?

In de tweede leg van de halve finale van de Champions League trokken Manchester City en Real Madrid naar het Etihad Stadium voor hun topontmoeting. De twee partijen speelden gelijk in de eerste wedstrijd, dus kan City Real Madrid verslaan in de volgende wedstrijd?

İlkay Gündoğan, die het nummer 8 van Manchester City voetbalshirt, scoorde afgelopen weekend twee keer in de competitie toen City thuis Everton met 3-0 versloeg, en nu Arsenal thuis verloor, is de Premier League-titel dit seizoen waarschijnlijk voor City. In de eerste wedstrijd viel verdediger Natan Ake uit met een blessure. Ake viel uit met een blessure. Zal Natan Ake deze week beschikbaar zijn voor City's confrontatie met Chelsea? Zal Natan Ake deze week kunnen spelen tegen Chelsea? En kan City Chelsea verslaan?

Voor Manchester City zou een overwinning op Chelsea genoeg zijn om de 'dubbel' te pakken. Chelsea heeft tot nu toe slechts 36 doelpunten gemaakt, hetzelfde aantal als Erling Harland. De meeste mensen vinden dat dit niet het niveau is van Chelsea zelf.

City heeft een cruciale week achter de rug in hun titelstrijd, dus laten we kijken hoe ze nu presteren! We zullen zien wat er nu gebeurt! Voor degenen die van City houden, kom een City voetbal tenue kopen op maat halen op onze website!