Golden Knights och Stars inleder toppmötet; vem kommer det att handla om?

Golden Knights och Stars inleder toppmötet; vem kommer det att handla om?

Divisionsfinalerna i Stanley Cup-slutspelet kommer att spelas på torsdag, med fyra lag som deltar i två serier i bäst av sju. Matcherna är jämna och brutala, så vilket av de här två lagen vinner stort!

I de tidiga omgångarna slog Vegas Golden Knights Winnipeg Jets med 4-1 i den första omgången och i den andra omgången fick de också ett utmärkt resultat genom att ta en enkel 4-2-seger över Edmonton Oilers, som bara är det tredje laget i NHL:s historia som går vidare till den första omgången i Stanley Cup-finalen minst fyra gånger under sina sex första säsonger. På samma sätt är Dallas Stars inte att underskatta, med en 4-2 seger mot Minnesota Wild i första omgången och en knapp 4-3 seger mot Seattle Sea Monsters i andra omgången.

Båda lagen, som är bekanta med varandra, ställde upp med de starkaste spelarna i sina lag, med Jack Eichel i Golden Knights tröja, den 26-årige centern leder Golden Knights med 14 poäng och laget spelar med lätthet med honom. Och Stars 38-årige Joe Pavelski, som är Stars själ och en av deras mest inflytelserika poängplockare, var en av de bästa.

Två av de bästa lagen är tillbaka i kampen om förstaplatsen, så vem kommer det att handla om! För de som vill ha samma NHL Ishockey Tröjor som dem kan gå in på vår webbplats och anpassa den!